Grumpy 1500

Grumpy 1500

Compact formaat en een aangename stijlvolle uitstraling, zeer snel in rook uitstoot. Dat zijn de kernwoorden van de Grumpy 1500 mistgenerator. De machine dekt tot 600 m3 in slechts 30 seconden, heeft twee cilinders, die kunnen zorgen voor meer dan 1500 m3 mist.

In de mistgenerator zitten twee cilinders die geschikt zijn voor éénmalig gebruikt. U heeft dus niet de noodzaak van dure en gecompliceerde vullingen, de cilinder kunt u een zeer gemakkelijke manier wisselen. De cilinders zijn 3 jaar houdbaar (expiratiedatum staat op de cilinder) en zijn scherp geprijsd.

Grumpy heeft een nieuw en gepatenteerd dubbel cilinder systeem waarmee gebruik wordt gemaakt van 100% van de vloeistof in de cilinders zonder afval en dankzij drukregeling schakelt het automatisch uit de eerste cilinder naar de tweede, zelfs tijdens het uitstoten van mist. Kan worden aangesloten op een alarmsysteem. Het is de ideale keuze voor middelgrote ruimtes. Het systeem is uitgerust met een USB-poort voor parameters van de machine.

De mist laat geen aanslag achter en is op waterbasis. Het is dus niet schadelijk voor omgeving of gezondheid.

Algemene gegevens Grumpy 1500
Kleuren wit
Standaard werktijd zonder hoofdschakelaar 1 uur
Montage verticale rechte of hoek ja
Seriële poort voor bewaking ja
Mistgenerator
Max. mist release in een shoot tot 600m3
Max. seconden van mist release in een shoot 30 sec.
Max. tot emissie met volledige mist tanks 1500 m3
Aantal cilinders 2
Mist tankinhoud 1 × 500ml
Cilinder model cilinder 1500
Cilinder inbegrepen 2
Voeding 220/110 V
Gemiddeld opgenomen vermogen 42 W
Optionele externe batterij nee